Reload superfood bar

Reload Superfood bar – Sveavägen

Sveavägen 78
113 59 Stockholm

Relod Sveavägen öppettider

Vardagar: 08-21
Lördag & Söndag: 11-18

Reload Superfood Sergelgatan

Sergelgatan 21
111 57 Stockholm

Reload Sergelgatan öppettider

Vardagar: 08-21
Lördag & Söndag: 11-18

Reload Superfood Solna

Torggatan 2
171 54 Solna

Reload Solna öppettider

Vardagar: 07-16.00
Lördag & Söndag: stängt

Reload Superfood acai bowls

[wpgmza id=”1″]

Om Reload:

Reload Superfood Bar föddes efter en resa till USA där vi för första gången var i kontakt med superfood: mat som innehåller extremt höga halter av vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter. Dessa ger kroppen energi och stärker immunförsvaret och är fantastiska som laddning före träning – och som återhämtning efter ett hårt pass. Vi ville samla så mycket supermat som möjligt på ett och samma ställe, där man kan ladda ordentligt inför dagen, träningen, jobb eller studier – och att man kan vara säker på att allting är gott och nyttigt!

Det höga kravet på prestation idag – både fysiskt och mentalt ökar kravet på att vi äter det som verkligen tillför kroppen med energi, det vill säga all den näring som vi behöver för att klara av vardagen. 

Detta vill vi tillföra er via näringsrik mat utan onödiga skadliga ämnen, kemikalier, tillsatser som dessutom smakar magiskt!

Det är Reload – ett ställe där man kan laddar på och laddar om med supernyttiga och supergoda rätter, mellanmål och alternativ gjorda med noga utvalda råvaror från det bästa som vår värld har att erbjuda…Så vad är Superfood?Superfood eller superfrukter är ett samlingsnamn för bär och frukter som innehåller mycket höga halter av vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter. Dessa ger kroppen energi och stärker immunförsvaret samt påskyndar läkning.

  star rating  Galet bra fastfood som dessutom är nyttig. Trevlig och snabb personal. Snygg lokal, bra tempo och stora portioner.. 10+

  avatar thumb PolRogerFTW
  28 oktober, 2021

  star rating  Nyttig och hälsosam lunch, praktiskt att kunna beställa mat i förväg för att sedan bara kunna häms upp utan att köa. Ganska dyr sallad dock.… läs mer

  avatar thumb 32sofiaa
  7 mars, 2018

  star rating  Perfekte ställe för en lunch som går snabbt att få. Du kan välja bland deras redan ”bestämda innehåll” i en sallad alternativt kan du blanda själv. Priset är då 109kr… läs mer

  avatar thumb Kwellberg
  18 januari, 2019

  star rating  Godaste salladerna i Stockholm. Annat gott också. Och nyttigt, fräscht. Perfekt mat efter ett hårt träningspass.Jättetrevlig personal!

  avatar thumb hesi2020
  22 augusti, 2020