Reload superfood bar

Reload Superfood bar – Sveavägen

Sveavägen 78
113 59 Stockholm

Relod Sveavägen öppettider

Vardagar: 08-21
Lördag & Söndag: 11-18

Reload Superfood Sergelgatan

Sergelgatan 21
111 57 Stockholm

Reload Sergelgatan öppettider

Vardagar: 08-21
Lördag & Söndag: 11-18

Reload Superfood Solna

Torggatan 2
171 54 Solna

Reload Solna öppettider

Vardagar: 07-16.00
Lördag & Söndag: stängt

Reload Superfood acai bowls

[wpgmza id=”1″]

Om Reload:

Reload Superfood Bar föddes efter en resa till USA där vi för första gången var i kontakt med superfood: mat som innehåller extremt höga halter av vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter. Dessa ger kroppen energi och stärker immunförsvaret och är fantastiska som laddning före träning – och som återhämtning efter ett hårt pass. Vi ville samla så mycket supermat som möjligt på ett och samma ställe, där man kan ladda ordentligt inför dagen, träningen, jobb eller studier – och att man kan vara säker på att allting är gott och nyttigt!

Det höga kravet på prestation idag – både fysiskt och mentalt ökar kravet på att vi äter det som verkligen tillför kroppen med energi, det vill säga all den näring som vi behöver för att klara av vardagen. 

Detta vill vi tillföra er via näringsrik mat utan onödiga skadliga ämnen, kemikalier, tillsatser som dessutom smakar magiskt!

Det är Reload – ett ställe där man kan laddar på och laddar om med supernyttiga och supergoda rätter, mellanmål och alternativ gjorda med noga utvalda råvaror från det bästa som vår värld har att erbjuda…Så vad är Superfood?Superfood eller superfrukter är ett samlingsnamn för bär och frukter som innehåller mycket höga halter av vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och antioxidanter. Dessa ger kroppen energi och stärker immunförsvaret samt påskyndar läkning.

star rating  Mycket goda och fräscha sallader. Stökig, högljudd o liten lokal. Trevligt för lunch eller take-away.

avatar thumb Matildaksj
18 april, 2019

star rating  Fräscht och mycket gott. Lång kö när jag kom men det relativt fort ändå. Jag tog en färdigkombinerad räksallad. Gott och stor portion. De flesta komponerade ihop sina maträtter. Jag... read more

avatar thumb 262Marar764
6 mars, 2018

star rating  Komplettering av tidigare inlägg.
Tyvärr har barnportionerna tagits bort, därav det sänkta poängen.
Gott och snabbt.
Vill du sitta i restaurangen så var på plats innan 11.30 för att få... read more

avatar thumb Lena W
27 februari, 2019

star rating  Här kan du äta allt utan vitt socker. Blanda din egna sallad med fräscha ingridenser eller ta en smothie. Ett favoritställe där mysfaktorn är hög och personalen trevliga och hjälpsamma.... read more

avatar thumb 433veronican
26 juli, 2017